Min baggrund

Nyder unikke skulpturer som både er elegante, rustikke og lidt skæve i udtrykket.

Jeg har hele mit liv interesseret mig for kunst. Gennem mit arbejde som litograf, kom jeg jævnligt i kontakt med billedkunstnere og deres verden.
Kunstinteressen startede med Cobra kunsten, som jeg syntes var farverig og uhøjtidelig.

Da mine vægge var fyldte med malerier, fattede jeg derefter interesse for skulpturernes verden.
Jeg syntes specielt Alberto Giacometti, Yanni Souvatzoglou, Preben Boye og Inka Uzoma har en fantastisk elegance i deres udtryk og Keld Moseholm har en dejlig humoristisk udtryk, som ikke er til at stå for.

Under en kunstmesse i Hillerød mødte jeg kunstneren Karen Brinck, som har lavet nogle fantastiske skulpturer i fiberbeton. Det var et materiale, jeg ikke havde hørt om før.

Jeg deltog i et fiberbetonkursus hos Karen og siden har jeg lavet rigtig mange skulpturer med unikt udtryk. De er specialbehandlet og vejrbestandige d.v.s. de kan stå både inde som ude hele året.

I mit arbejde benyttes forskellige materialer fra naturen såsom træ og sten som indgår som en del af skulpturen i fiberbeton. Jeg går efter et elegant, lidt skævt og rustikt udtryk. Jeg syntes det er spændende når en skulptur er enkel og diskret, samtidig med at der opdages nye spændende detaljer.

Udstillinger 2021

Galleri 24-Vig: hhttp://www.24-vig.dk/tm

Galleri Kordel – Kalundborg:: http://desahjn.dk/Kordel/Mapper/Video.htm

Kildemarked – TIsvilde: https://kildemarkedet.dk/Udstillerne.html

Region Hovedstaden – IT – København

Galleri Art Tour – Hillerød: https://art-tour.dk/

Udstillinger 2020

Galleri Kordel – Kalundborg: http://desahjn.dk/Kordel/Mapper/Video.htm